Pozvánka na domácí utkání a představení TJ Starý Poddvorov

Fotbalový klub vznikl ve Starém Poddvorově až v roce 1956. V obci v té době neměli ani fotbalové hřiště, a tak nejdříve hrávali pouze přípravné zápasy v okolních obcích a trénovali na malém školním hřišti. Slavnostní otevření hřiště proběhlo až v roce 1958 a od tohoto roku se také Starý Poddvorov účastnil okresních soutěží. Klub několikrát v minulosti změnil název. Od roku 1956 hrál pod označením TJ Sokol Starý Poddvorov, od roku 1968 TJ MH(místní hospodářství) Starý Poddvorov, v roce 1973 TJ Družstevník Starý Poddvorov a nyní jako TJ Starý Poddvorov. V současné době má TJ Starý Poddvorov oddíly mužů, dorostu a starších žáků.
V loňské sezóně skončil tým Starého Poddvorova na 2.mistě v Okresním přeboru a postoupil do krajské soutěže. Nejlepšími střelci v soutěži byli Lukáš Kašík s 19 góly a Pavel Bařina, který vstřelil 14 branek. V aktuální sezóně je nováček ze Starého Poddvorova po 5.kole na 14. místě se skóre 8:26.
Přijďte v sobotu 17.9. od 16:00 na Velický stadion povzbudit naše fotbalisty proti Starému Poddvorovu budou to určitě potřebovat.

Sdílet

Mohlo by se Vám líbit...