Rozhovor s Markem Tvrdým

Přinášíme Vám rozhovor s Markem Tvrdým. Jednadvacetiletá posila k nám přišla před začátkem sezóny ze Slovenska. Marek je mladý, perspektivní fotbalista, nastupuje spíše na defenzivním postu. Fotbal začal v sedmi letech na Vrbovcách, odkud pochází a shodou okolností jeho první fotbalové krůčky směřoval náš nynější trenér, Miro Hainc.

Teď necháme promluvit i Marka.

Mladší žáky sem hrál na Vrbovcoch, starší žáky za Brezovu pod Bradlom. Mladší dorast za Spartak Myjava a v starším doraste sem nehrál kvůli zranení kolena. Začal sem až v mužích zase doma na Vrbovcach potom sem odešel študovat do Bratislavy kde sem hral za FK BCT Bratislava a SFC Kalinkovo a včil ve Velkej.

Studoval sem Fakultu telesné výchovy a športu v Bratislave odbor Kondičný tréner ve výkonnostém a vrchovolvem športe ale v zime sem musel prerušit kvuli firme. Momentálne pracujem v rodinnej firme, REZNICTVI A UZENARSTVÍ.

Na otázku, jestli má Marek přítelkyni, odpověděl NE, takže případné zájemkyně mají šanci.

Ve Velké jsi půl roku, jak se ti tu líbí?

Líbilo se mi hlavne kvuli našemu postavení v tabulke aj štýl fotbalu jaký hrajeme pod trenerem Haincem a v druhem rade zázemí které klub má.

Kdo je tvůj vzor, který fotbalista?

Messi

Sledoval jsi někdy v minulosti výsledky Velké?

Sem tam ano, ked tu hrali fotbaliste ze Slovenska.

Začátek sezóny jsme neměli zrovna excelentní. Jaký máš pocit z pohledu na tabulku, jsme první oprávněně?

Po 4. kole si nikdo nemyslel, že budeme zimovat na čele ale potom sme věci zmenili, začali sme dávat víc gólu málo sme dostávali a chytili sme sériu bez prehry a završil to zápas z Lovčicama, který nám vyšel excelentne, takže sme štastný a myslím že sme právem prvý a svečí o tom i naše skore.

Předseda klubu pan Kohůt na prvním tréninku zimní přípravy řekl, že chceme postoupit, ty jsi někdy postoupil s nějakým mančaftem?

Ne bohužel pocit postupu mna obchádza.

A naopak, sestoupil jsi někdy?

Ani to ne a dufam že to tak aj ostane.

Myslíš, že by měl kádr posílit nebo si vystačíme sami a uhrajeme náš cíl?

Myslím, že pokud je možnost určite by sme sa mali posilit, káder nemáme až tak široký a konkurencia v kádru je zdravá.

Sdílet

Mohlo by se Vám líbit...