Utkání ve Vnorovech

V sobotu se za ideálního fotbalového počasí utkaly B-týmy Vnorov a Velké nad Veličkou. Jednalo se o naše paté venkovní utkání z 6 jarních zápasů a doufali jsme, že zase dovezeme nějaký bodík z venku.

Situace se trochu zkomplikala nedostupností velkého počtu hráčů z důvodů oslav, nemocí a zranění, takže jsme byli rádi, že nás do Vnorov přijelo 11. Na lavičku přijel i Adam Janás, který už měl za sebou těžké utkání v Ratíškovicích. Nakonec se na 20 minut také zapojil do utkání a přispěl ke 3 bodům. Obrana nastoupila téměř kompletně v novém složení – Jochman – Bajko – Lipár a Jurena, ale odehrála to s přehledem.

Hrálo se na perfektně připraveném vnorovském pažitu a nástup do utkání jsme měli parádní. První gól vzniknul po levé straně po ose Jurena – Pavlinec – Jagoš a zakončoval s chladnou hlavou Kurečka – 0:1. Druhý jsme přidali opět po akci z levé strany, kdy se uvolnil ve vápně Vašíček, přiklepnul volnému Jagošovi, který sám před gólmanem trefil pouze tyč, ale balon se odrazil ke Kurečkovi na hranici šestnáctky a ten se opět nemýlil – 0:2.

Ke konci poločasu došlo ke snížení, kde se cca z 20 metrů trefil z přímého kopu nechytatelnou bombou hostující Josef Studnička – 1:2. Před koncem poločasu udeřili hosté ještě jednou, kdy Lipár dlouhým pasem našel nabíhajícího Jagoše, který se tentokrát dokázal po 30ti metrovém sprintu prosadit – 1:3.

Do kabin jsme tedy šli s 2 brankovým náskokem, ale věděli jsme, že to ještě nemusí být hotovo a potřebujeme dát ještě minimálně jednu branku. To se nám nakonec podařilo po exekuci přímého kopu, kdy se odraženého balonu zmocnil Vašíček a technickou střelou k tyči navýšil na 4:1. Poté převzali otěže utkání do svých rukou domácí, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Sdílet

Mohlo by se Vám líbit...