Rozhovor po utkání s Pavlovicema – Ondřej Spazier

Rozhovor po utkání Velká : Velké Pavlovice, 4:1, hráno v Javorníku, 28.9.2017

Gratulace k vítězství a ke dvěma gólům! Jak jsi viděl průběh utkání a jak padly ty tvoje dva góly?
Utkání bych zhodnotil asi takto 🙂 Na úvod jsme začali velkým náporem, byli jsme důraznější, rychlejší, dobře jsme kombinovali, po ztrátě míče jsme dokázali napadat a získat míč ve svůj prospěch. Z tohoto tlaku jsme si vytvořili spoustu brankových příležitostí a jednu proměnili po rychlém brejku. Zhruba po půl hodině hry soupeř po našem zaváhání, kdy jsme nezískali odražený balon, vyrovnal. To byla jediná šance soupeře za celý zápas, pokud se nemýlím. Po změně stran jsme se nechali chvíli unášet výroky rozhodčího místo toho, abychom zasadili soupeři druhý gól, což se po krásné přihrávkové akci středem hřiště povedlo a samostatný nájezd gólově zakončil M.Spazier. Poté jsme byli lepším týmem, drželi míč a hledali skulinku v obraně soupeře. V 79. minutě jsme zahrávali přímý kop, do vápna přišel skvelě načechraný centr a mně stačilo jen nastavit nohu. Po této brance jsme se uklidnili a v pohodě kontrolovali průběh zápasu. V 90. minutě jsme zahrávali rohový kop, na centr si naskočil oslavenec Petr Valášek, ale jeho velmi slabé hlavičce nepomohla ani zvyšující se síla větru, tak jsem si na balon počkal já a nekompromisně zavěsil 🙂 Ve vší úctě k soupeři jsem čekal, že Pavlovice budou více kousat.

Vzpomeneš si kdy jsi dal naposledy dva góly za zápas?
Vzpomínám si a je to asi 17 nebo 18 let zpět, kdy jsem dal dva góly v domácím utkání 1.B třídy proti Slovácku ‚C‘ jako střídající hráč.

Utkání jste odehráli v Javorníku. Z jakého důvodu to bylo takhle naplánované a jak se ti tam hrálo?
V Javorníku jsme tuto dohrávku odehráli z důvodu konání akce pro děti na našem stadionu. Myslím, že to nikomu nevadilo, jelikož travnatá plocha v Javorníku byla nádherně střižená a připravená a měli jsme vše, co jsme potřebovali. Teď se musíme připravit na derby v Hroznovce, kde to bude utkáni z jiného soudku než to dnešní 🙂

Sdílet

Mohlo by se Vám líbit...