Rozhovor před prvním mistrákem – Marek Spazier

6642797-hodoninsko-hroznova-lhota-fotbal-1_galerie-980V přípravě jste 2 zápasy vyhráli a 2 prohráli – včetně vypadnutí z poháru. Byls ty osobně spokojený s výsledky a tréninky? Chodilo vás dost?

Tak pořád je co zlepšovat. Říká se, že v přípravě se na výsledky moc nehraje, ale je pravda, že vypadnutí se Strážnicí jsme asi nečekali. Kdo se tam byl podívat, tak ale viděl, že jsme si postoupit nezasloužili. Strážnice do toho dala víc srdíčka a my jsme si asi mysleli, že jsme mistři světa když jsme postoupili do 1 A. Tréninky byly někdy náročnější, ale to je potřeba.

Jak byl spokojený trenér?

Za toho bych nerad mluvil 🙂 Takže to řeknu takto: ne vždycky jsme mu dělali radost, ať už docházkou na tréninky nebo výkonama 🙂

Byla letní příprava podobná jak v jiný klubech kde jsi hrával? (Blatnice, Strání, Synot, Šardice…)

Se Slováckem nebo Šardicema to nemůžu srovnávat, přece jenom to byly vyšší soutěže a bylo to všechno náročnější, což je logické. Ale s porovnání s ostatníma si myslím, že máme nejlepší přípravu, nikde se tak kvalitně netrénovalo jako tady. Trenér nás dobře připravil na sezonu.

Loni jsi byl nejlepší střelec Velké. Musels donést do kabiny litr gorauky? Nebo něco jiné?

No doteď to nikdo nevzpomínal, ale až si to někdo v kabině přečte, určitě mi to připomene 🙂

Trénuješ ještě dorost? Kdo ti pomáhá? Kolik vás chodí?

Ano trénuju, je to složité. Někteří kluci vyšli do mužů, jiní skončili, moc nás není. Sám jsem zvědavý, jak to poskládáme. Je nás víc, kteří se o to staráme:  Honza Ondruš, Laďa Handl, Mira Kohůt . Tímto bych jim chtěl poděkovat, že ve svém volnu si najdou ještě čas dojít a pomáhat s dorostem.

Jak tipuješ utkání Velká Veselí?

Nebudu říkat ty řeči, že derby nemá favorita. To každý zná. My hrajeme doma a budeme chtít samozřejmě vyhrát. Budeme  ještě na vlně euforie z minulé sezony, tak věřím, že vyhrajeme. Tipuju 2:0

 

Sdílet

Mohlo by se Vám líbit...