Statistiky zápasu - 27. 8. 2017 - 10:15

1. A třída sk. B 4

Kyjov
4
Velká nad Veličkou A Tým
4

@ Stadion TJ Kordárna Velká nad Veličkou

Detaily zápasu

V neděli jsme vyjeli na zápas do Kyjova, kde se hrálo tradičné v 10:15 dopoledne. Pro nás to není nejlepší čas i vzhledem k tomu, že se v sobotu vařil v Javorníku guláš  🙂

I přes to jsme měli začátek jak z velké knihy. Všude jsme byli rychlejší, přesněji kombinovali, krátké přihrávky střídaly dlouhé pasy, přesné pasy, jenom škoda, že bez gólového efektu nebo vůbec nám chybělo zakončení na branku. Co se nepodařilo nám, udělali za nás domácí. Špatnou malou domů vystihl Marek Spazier, povodil si gólmana a nezištně přihrál před branku P. Kohůtovi, který už vědel co s míčem a na dvakrát ho uklidil do branky. V těchto momentech jsme měli herně navrch a domácí se nezmohli vůbec k ničemu. A pak přišla 15 minuta, propadli jsme na pravé straně a hlavně slabší chvilku si vybral náš brankář Tuko, kterého překvapil jeden z domácích borců střelou na první tyč. Od tohoto momentu jsme se na hřišti hledali a domácí toho dokonale využili ke vstřelení dvou branek. Nutno ovšem dodat, že vždy jsme jim tomu pomohli, po našich hrubých chybách, my. A to ještě před druhým gólem nastřelili břevno po zahraném signálu z přímého kopu a po třetím gólu uháněli dvakrát sami na gólmana. V prvním případě Tuko zasahovat nemusel a při druhém pokusu o přehození Tuko útočníkův úmysl vystihl a nájezd zneškodnil. Do hry jsme se vrátili proměněnou penaltou Marka Spaziera, které předcházel krásny náběh P. Kohůta a ještě krásnějším pasem od Valiho z půlky hřiště, kdy Sťopa už obešel skoro i brankáře domácích, který ho fauloval. Nehrálo je ještě ani pět minut a bylo srovnáno. Krásnou kombinaci, se sérií narážeček středem hřiště, kdy jsme domácí stopery dostali do role statistů, se dostal balón k Sťopovi a ten už věděl , co s ním a uklidil ho bezpečně do branky. Srovnáno 3:3 a to mohlo být ještě veseleji, kdyby se podařilo P. Horákovi po nájezdu z boku přehodit brankáře. Ale nepodařilo a tak se šlo do kabin za remízového stavu.

Druhý poločas začal podobně jak první, jenom s tím rozdílem, že aktivněji hráli domácí a za svoji snahu byli po zásluze odměněni. Na pravé straně hřiště rozjeli sérii narážeček a na konci byla nechytatelná střela z rohu velkého vápna do opačné šibenice (gól měsíce) Tuko se natahoval marně.

Po tomto gólu jsme se snažili znova začít hrát svou hru, ale domácí dobře napadali a po našich chybách v obraně si vypracovali několik šancí. které pochytal Tuko. Největší šance předcházela našemu vyrovnání, kdy nohou chytnul jednomu z domácích borců už téměř jistý gól. Potvrdilo se staré známe – nedáš dostaneš, kdy jsme z protiútoku a následného rohu dali gól na 4:4. Krásný centr od M. Spaziera na svého bratra Ondru který stejně jako před týdnem roztrhl hlavou síť. Začínalo se od znova  🙂

A pro domácí mohlo být  ještě  hůř. Na pěkný pas P. Štefánka si naběhl Erik Hrbáč a po střetu s domácím brankářem byl faulován. Rozhodčí píská faul a uděluje domácímu brankáři červenou kartu. Nutno dodat že zcela správně. K přímému kopu se staví M. Spazier a nádherně zatočil balón podlél zdi, pro nás škoda, že jenom do boční sítě. Domácí kontrují akcí z boku kdy se zjevil před Tukem domácí útočník. Tuko však jeho šanci lapil  🙂 Do konce zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale šancí už bylo poskromnu. Za zmínku stojí už jenom červená karta pro našeho Ondru Spaziera po druhé žluté kartě, kdy upadl po souboji s ním jeden z domácích borců. Faul na žlutou to ale byl. Domácí zakončili slabou střelou se kterou nemohl mít Tuko problémy. Pak ale přišla 92 minuta  a domácí měli obrovskou šanci kterou mohli rozhodnout celé utkání. Nutno dodat že ji předcházelo špatné vyřešení našeho brejku tři na jednoho, kdy M.Spazier místo přihrávky na zcela volného Hrbáče, který by uháněl od půlky sám na brankáře, volil přihrávku na obsazeného Pavlicu. Domácí obránce jeho úmysl vystihl a jak jsem psal přihrál do šance kterou domácí zazdili. Tak zápas bohatý na góly skončil remízou. Pro oko diváka zápas pěkný a vidění krásných gólů, pro srdce trenéra už to bylo horši 🙂 Další utkaní sehrajeme doma – přivítáme mužstvo Ratíškovic v sobotu od 16:30.

Základní sestava
Jméno Góly Č. konto Karty
Žlutá karta
Žlutá karta
1 Žlutá karta
Žlutá karta
2
1 Žlutá karta Červená karta
Žlutá karta
Střídání
Jméno Góly Č. konto Karty
10 Petr Štefánek ← Jan Novotný
11 Erik Hrbáč ← Petr Kohůt
23 Robin Janda ← Petr Janda
24 Jindřich Pavlica ← Martin Janás
Sdílet